DSA 2012 TCAP Schedule

Monday, March 12

Testing for science in am

Only 8th and 10th graders will report for testing

Periods 1 and 2 in the afternoon for 8th and 10th grade only

Tuesday, March 13

Testing for grades 6 - 10 in am

Periods 3 and 4 in the afternoon for all students

Wednesday, March 14

Testing for grades 6 - 10 in am

Periods 5 and 6 in the afternoon for all students

Thursday, March 15

Testing for grades 6 – 10 in am

Periods 7 and 8 in the afternoon for all students

Friday, March 16

No testing – stripe day for all students

λ	Ion	dos	and	Tues	dan
- 11	/IOn	uav	and	1 ues	uav

Testing	7:35 -	11.30

Middle School

Middle School Lunch	11:30 - 12:20	(50 minutes)
Period 1	12:20 - 1:25	(65 minutes)
Period 2	1:30-2:35	(65 minutes)

High School

Period I	11:35 - 12:40	(65 minutes)
High School Lunch	12:40 - 1:30	(50 minutes)
Period 2	1:30-2:35	(65 minutes)

Wednesday and Thursday

1 esting	/:35 - 1	1:15

Middle School

Middle School Lunch	11:15 - 12:05	(50 minutes)
Period 5	12:05 - 1:20	(75 minutes)
Period 6	1:25-2:35	(70 minutes)

High School

Period 5	11:20 - 12:35	(75 minutes)
High School Lunch	12:35 - 1:25	(50 minutes)
Period 6	1:25-2:35	(70 minutes)